Honkoop Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht op 1 augustus 2010 in Nieuwolda in de provincie Groningen.

Wij zijn een bedrijf waarbij we kwaliteit, afspraak is afspraak en service hoog in het vaandel hebben staan. Bij Honkoop Elektro zijn de lijnen kort  en kan er snel geschakeld worden.

Honkoop Elektro is actief op de particulier, zakelijk en agrarische markt of het nu gaat om een storing, nieuwbouw, verbouw of het aansluiten van besturingen van machines.

Het is belangrijk om in de veranderende markt van de nieuwe technieken op de hoogte te blijven daarom vinden wij scholing erg belangrijk.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook jonge mensen de kans krijgen om het vak in de praktijk te leren. Om die reden zijn wij  een erkend leerbedrijf.

Bij Honkoop Elektro leer je niet door alleen maar te kijken, maar vooral ook om alles (onder begeleiding) te doen en te ervaren. Omdat wij een klein bedrijf zijn, zijn de werkzaamheden erg divers waardoor je als stagiaire ook verschillende werkzaamheden om handen krijgt. 

Ben je geïnteresseerd mail dan je sollicitatiebrief met daarin je opleidingsniveau, je opleidingsjaar en om welke periode je stage loopt samen met je  C.V. naar ons toe.

Benieuwd naar de opties? Neem hier contact op!
×

Deze website maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met Ons privacy beleid.