Honkoop Elektro is een klein elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich op de zakelijke markt richt op de  industriële, agrarische, retail, utiliteit en woning sector. In al deze sectoren verzorgen wij nieuwbouwprojecten, het uitbreiden of aanpassen van bestaande installaties en doen wij aan onderhoud en storingen. Hierin kunt u denken aan reguliere elektrotechnische installaties, data netwerken, noodverlichting, aansluiten van machines, aanleggen van  besturingsystemen.

Honkoop Elektro kan hierbij rechtstreeks voor de klant maar ook in onder aanneming voor aannemers werken.

Bij Honkoop Elektro zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden, wanneer er binnen een project een verandering optreedt. Hierdoor kan een project geheel naar de wens van een klant met zo minimaal mogelijk tijdsverlies afgerond worden.

Inspecties

Honkoop Elektro is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen en inspecties conform de NEN3140 norm. Wij kunnen u op dit gebied adviseren.

U moet zich tegenover de diverse instanties kunnen verantwoorden over de uitgevoerde inspectie. Denk hierbij aan arbeidsinspectie, gemeente, verzekering etc. Aan het einde van de inspectie ontvangt u een keuringsrapport met de bevindingen die uit de inspectie naar voren zijn gekomen.

Het keuringsrapport is een document waarin de bevindingen van de inspectie zijn opgenomen: meetwaarden, interpretaties van meetwaarden, conclusies en aanbevelingen.

Naar aanleiding van de keuring kunnen wij ook de gesignaleerde problemen oplossen en voldoet uw installatie geheel aan de norm.

 

Moet uw installatie ook gekeurd worden neem dan  contact op met Honkoop Elektro.

Data installaties

Data installaties zijn onmisbaar in uw bedrijf. Zonder goed netwerk kan er tegenwoordig niet meer gewerkt worden binnen uw bedrijf.

Honkoop elektro kan de complete installatie uitvoeren van uw netwerk , van patchkast tot werkplekaansluiting. Ook uitbreiding van het bestaande netwerk kunnen wij natuurlijk ook voor u uitvoeren.

Wilt u uw bedrijfsnetwerk ook vernieuwen of uitbreiden neem dan gelijk contact met ons op.

Onderhoud en storingen

Wanneer uw bedrijf of machine stilstaat door een storing dan kan dat veel geld kosten. Wij zullen er alles aan doen om de storing zo snel mogelijk op te lossen zodat u weer snel aan het werk kan.

Maar het voorkomen is natuurlijk beter dan het verhelpen van storingen, Honkoop elektro kan in overleg met u het elektrotechnisch onderhoud uitvoeren aan uw installatie, verlichting of uw machine.

Heeft uw installatie onderhoud nodig of heeft u een storing neem dan nu contact met ons op.

Zonnepanelen

Het steeds duurder worden van de energieprijzen maken het steeds interessanter om voor zonnepanelen te kiezen voor uw bedrijf. Een zonnestroom installatie van Honkoop Elektro is binnen vijf tot zeven jaar terugverdiend, en dat terwijl een installatie ruim twintig jaar meegaat. De terugverdientijd kan nog verkort worden wanneer u in aanmerking komt voor investeringsaftrek en Milieu Investings Aftrek. Daarnaast geeft het uw bedrijf een groen imago.

De huidige technieken van zonnepanelen en omvormers maken het zelfs mogelijk om op daken die een gedeelte van de dag in de schaduw liggen toch een rendabele opbrengst te genereren door gebruik te maken van een Solaredge Systeem met optimizers. Waardoor ieder paneel afzonderlijk geregeld wordt.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen, neem dan snel contact op.

Verlichting

Om goed te kunnen werken is goede verlichting een must, er worden minder fouten gemaakt en mensen blijven productiever bij de juiste verlichting. Ook goede verlichting rondom uw pand houd inbrekers weg en geeft uw personeel een veilig gevoel en geeft u bedrijf de juiste uitstraling.

Daarnaast kan met de huidige LED technologie heel veel bespaart worden op uw energiekosten. Voor bijna iedere lichtbron is een goede LED vervanger verkrijgbaar.

Verdient uw pand ook goede verlichting, neem dan contact met ons op.

Verdeelinrichting en groepenkasten

Een verdeelinrichting, verdeelkast of groepenkast is de plek van waaruit de elektrische energie beveiligd en verdeeld wordt over de elektrische installatie in een gebouw.

Het is het hart van uw elektrische installatie en deze moet in een goede conditie zijn. Door uitbreiding van uw bedrijf kan deze te klein worden of door de jaren heen verouderd zijn.

Honkoop Elektro kan de bestaande kast uitbreiden of geheel vervangen. Om uw bedrijf niet of zo minimaal mogelijk stil te laten staan kunnen deze werkzaamheden in overleg ook buiten kantoortijden uitgevoerd worden.

Ook voor een nieuwe groepenkast kan Honkoop Elektro u van dienst zijn.

×

Deze website maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met Ons privacy beleid.