Verbouw & Nieuwbouw

Gaat u verbouwen of denkt u over nieuwbouw dan kan Honkoop Elektro met u mee denken in de comfort, veiligheid en de kwaliteit van de Elektra in uw woning. Hoeveel stopcontacten moeten er komen, hoe groot is de groepenkast, waar komen de lichtpunten, welke soort verlichting zou u willen en voor welke doeleinden moet de verlichting dienen. Dit zijn allemaal vragen die er dan spelen en waar wij u in kunnen adviseren en het vervolgens kunnen uitvoeren.

Hierin vinden wij het belangrijk om goed met de klant samen te werken, tot duidelijke afspraken te komen en een mooi product naar wens af te leveren.

Gaat u verbouwen of nieuw bouwen neem dan contact op met Honkoop Elektro.

Storingen en onderhoud

Heeft u een storing in uw elektrotechnische installatie of machine, dan kan Honkoop Elektro u helpen.

Om een storing zo snel mogelijk op te sporen beschikt Honkoop Elektro over de juiste meetapparatuur, zodat deze zo snel mogelijk verholpen kan worden.

Maar voorkomen is beter dan genezen daarom kan ook het onderhoud aan uw installatie, machines of (nood)verlichting verzorgd worden.

Zonnepanelen

De prijs voor uw maandelijkse elektriciteitslasten wordt steeds duurder. Wilt u naar duurzamere energie dan zijn zonnepanelen misschien iets voor u.

De afgelopen jaren zijn de zonnepanelen erg doorontwikkeld. Het is niet meer noodzakelijk dat ze op een dak op het zuiden liggen om een goede opbrengst te leveren. Ook zijn er mogelijkheden om door middel van optimizers de panelen afzonderlijk van elkaar te laten werken.

Honkoop Elektro kijkt graag samen met u naar de beste oplossing voor uw woning.

Groepenkasten

Een verdeelinrichting, verdeelkast of groepenkast is de plek van waaruit de elektrische energie beveiligd en verdeeld wordt over de elektrische installatie in een gebouw.

Is uw groepenkast verouderd of is hij te klein voor het aantal apparaten wat u wilt gebruiken. Dan is het mogelijk dat Honkoop Elektro uw groepenkast vervangt of aanpast.

Omdat wij kwaliteit erg hoog hebben staan leveren wij alleen Kema gekeurde verdeelkasten.

Wilt u ook uw groepenkast vervangen of uitbreiden, neem dan nu contact op met Honkoop Elektro.

De leveranciers waar wij voornamelijk mee werken zijn:

Verlichting

Een goede verlichting maakt de sfeer in uw woning en rondom uw huis, daarnaast zorgt een goede buitenverlichting dat inbrekers wegblijven en u een veilig gevoel om uw huis heeft.

Wilt u buitenverlichting, spotjes of een hanglamp dan kan Honkoop Elektro dit voor u verzorgen.

Samen met u kunnen we kijken naar wat de wensen en mogelijkheden zijn.

De afgelopen jaren is er op verlichtingsgebied veel veranderd waardoor het gebruik van verlichting veel spaarzamer kan zonder dat de sfeer verdwijnt.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden hierin.

Wilt u ook sfeervolle spaarzame verlichting, neem dan nu contact op met Honkoop Elektro.

Loodgieters werkzaamheden

Naast de Elektrotechnische installaties doet Honkoop Elektro ook kleine loodgieterswerkzaamheden. Hierin kunt u denken aan verplaatsing van de wasmachine, vervanging van een radiator of een verbouwing van een keuken of badkamer waarvoor er aanpassingen aan het leidingwerk nodig zijn.

Voor grotere loodgieters werkzaamheden of verstoppingen kan Honkoop Elektro u doorverwijzen naar een loodgieter uit ons netwerk.

×

Deze website maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met Ons privacy beleid.