Zakelijke diensten

Inspecties

Honkoop Elektro is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen en inspecties conform de NEN3140 norm. Wij kunnen u op dit gebied adviseren.

U moet zich tegenover de diverse instanties kunnen verantwoorden over de uitgevoerde inspectie. Denk hierbij aan arbeidsinspectie, gemeente, verzekering etc. Aan het einde van de inspectie ontvangt u een keuringsrapport met de bevindingen die uit de inspectie naar voren zijn gekomen.

Het keuringsrapport is een document waarin de bevindingen van de inspectie zijn opgenomen: meetwaarden, interpretaties van meetwaarden, conclusies en aanbevelingen.

Naar aanleiding van de keuring kunnen wij de gesignaleerde problemen oplossen.

 

Data installaties

De (grotere) bedrijven maken gebruik van computersystemen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Deze systemen zijn vaak aangesloten op servers en beschikken over een netwerkkaart die toegang biedt op het netwerk. Daarnaast werken veel bedrijven met zogenaamde telefooncentrales, waarop meerdere telefoontoestellen op aangesloten zijn. 

De aanleg van alle bekabeling tussen de server en de computers, maar ook tussen de telefooncentrale en alle telefoontoestellen, kunnen wij allemaal voor u verzorgen.

Onderhoud en storingen

Tekst over onderhoud en storingen.

Zonnepanelen

Tekst over zonnepanelen.

Verlichting

Tekst over verlichting.

Verdeelinrichting en groepenkasten

Tekst over verdeelinrichting en groepenkasten.

×

Deze website maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met Ons privacy beleid.